Nye bilder

Så kom den store dagen for to stolte Ballstadværinger!

I dag, under årets “Matfestival” i Lofothallen, ble det både gjort stas på, og vist ære til, to stolte Ballstadværinger! Det var tid for overrekkelse av Vestvågøy kommunes hederspriser for 2016, Miljøprisen, Kulturprisen og Næringsprisen. Her gjorde som mange av oss allerede vet, to Ballstadværinger et kraftig innhogg :-)! Tone Johanne Pedersen fra Landet dro av gårde med “Kulturprisen-2016”, mens Christian Mide fra Øya la beslag på “Næringsprisen-2016” :-))!

Under et høytidelig arrangement, til trompetfanfare, foran et stort publikum, fikk vinnerne overrakt æresbevisninger i form av sjekk, diplom og blomster. Store gratulasjoner og stor applaus fra mange Ballstadværinger, hvor enn i verden de befinner seg :-)! (“Noen” av oss er både inhabil og stolt, – en litt sær “kombifølelse”.)

HEIA BALLSTAD PÅ FACEBOOK!

Jeg har laget gruppe på facebook for alle som vil være med å bidra til at Heia Ballstad lever videre!

Trykk inn på linken her!

HEIA BALLSTAD, mulig fortsettelse?

Har egentlig lurt på om ikkje dokk kunna ha laga ei facebook gruppa med navn HEIA BALLSTAD?

Som ungdom så e det artig med alle innleggan dokk legg ut! Men eg e redd før at dokk treff veldig lite folk pga. lite aktivitet inne på Origo sine side!

Ballstads "eldre" inviteres til treff tirsdag 27. sept. kl.11.00!

“Treffet” vil være i SFO-bygget ved skolen, i den gule “Gammelskola”, fra kl. 11.00 til 13.00.

“Treffet” er en del av prosjektet “Aktiviteter for seniorer og eldre”. Slike “Treff” vil bli arrangert rundt om i distriktene i hele kommunen. Tirsdag 27.sept. er det altså Ballstads tur!

I modærne feskeria e båtan "dryplasta" ajllerede på tur ut på fejltan!

Her e det “Ballstadværing” som gjær seg klar tell tur attmæ kaia tell “Lofoten Oljesenter” på Lajnne. Romme e fyjlt opp med sjy som kjøles ne’ førr å bli klart tell å ta i mot fesken på en ordntli’ måte. Her e det kvalitet’n på produkte’ det fujllt og heilt hajn’la om!

Ei vess spejnning i live' e krydder i telværels'n,...

…men bekka det over tell høgspejnning kajn det fort gå på live’ laus! Akkurat det siste va’ det som skjedd’ førr en skåronge her om dagen. Ette’ å ha feilberægna sett bråvoksne vængespejnn, kom han tell å tøtsj to høgspejnttrå’a samtidi’!

Nu hæng’ han livlaus, førbrejnt og ugjænkjejnneli’ og dengla mejlla himmel og hav over Spajnsteinsujnne i Kræmmarvika. Verkeli’ et trasi’ syn!

Og Marita har spillt seg til cup-finale med 1.div.laget FK Røa!

Les hele gledelige saken på denne linken til artikkelen i Lofotposten her om dagen! Hurra og gratulerer til Marita :-))!

Og ikke minst: Lykke til! Svært mange Ballstadværinger er stolte for tida :-)! Det går så det suser på mange fronter for Ballstad :-)! Bare nettstedet “Heia Ballstad” ser ut til ikke å takle ei ny og tøffere virkelighet, – og overlever ikke :-)/:-(!

(Bildet er et arkivfoto fra avisen, tatt av Sander Lied Edvardsen.)

To Ballstadværinger hedres av kommunen!

Kommunens “Næringspris” og “Kulturpris” for 2016, tildeles to Ballstadværinger! Tross risikoen for inhabilitet, tar jeg sjansen på å uttrykke både stolthet og glede på vegne av prisvinnerne, – og på vegne av Ballstad som godt sted å leve og bo på :-))!

Legger en link til dagens Lofotposten på nett hvor det kan leses om gårdagens tildelinger :-)!

Klassebilde(r)

Hei! Mens Origo ennå holder ut – er det noen som kan skaffe meg klassebilde av elever fra Skottnes skole som er født i 1956 og i 1957- altså to årskull. Mangler til Ballstadværingen (når den tid kommer)

Send meg ei melding om du har – jeg kan kopiere de!

Reine "skjære" tragedien på gang i Bankbakken!

I ætte’middag blei eg heilt uførvaranes vitne tell et skjekkeli’ dramatisk opptrenn ne’på Bankbakken her på Lajnne! To sjure ha’ gått tell angrep på ei tredje. Det heile såg skjekkeli’ dramatisk og nådelaust ut, – her gikk det verkeli’ på livet laus. Ette’ mi bedømming va’ det heilt klart to mot en. Og her blei det sekta ette’ haue! Ingen nåde blei vist!

Aldri ha eg sett nåkk sånt, så eg lot eventuæll trafikk vær’ trafikk, – fekk ner sideruta og tok fotografiapparate’ fatt. Her gikk det rasanes fort førr seg, – nåkka billedkvalitet’n tydeli’ vis’, men eg fikk nu dokumentert hejndels’n, – syjns eg :-))! Eg veit ikkje kors’n det heile ejndt, men de tok pause førr å ta seg litt igjæn før eg mått’ kjør’. Særli’ ei såg hejller misserabel ut, stakkar. Bildan får prøv’ å gje et ijnntrøkk a opplevels’n:-)!

Heia Ballstad!

Følges av 794 medlemmer.

Heia Ballstad! ble stiftet på alllmøte 12.11.07 og skal være en forening som bidrar til å utvikle Ballstad til et enda bedre bo- og næringsområde.
Ballstad Live Webkamera
Prosjekter vi jobber med:
Turvei
Webkamera
Ungdomsaktiviteter
Trafikksikkerhet
Havna rundt
Søppelrydding
Øyaveien
Galleri Lofotveggen
Utbedre stien til Heia
Kabelferge/tunnell
Ballstad-skilt
www.ballstad.no

Andre lenker:
Ballstadværingen
Grasrotandelen
Ballstad fra lufta

Gamle bilder:
Wilse
Ballstadværingen

Vilkår Origo Mer om sonen

Origo Heia Ballstad! er en sone på Origo. Les mer