Nye bilder

Lofoten e historisk!

Gratulere tel Sigvald & Co. som vant GULLFISKEN før Årets reklame 2014.

STORE GRATULASJONER TEL DE OG FORSÅVIDT OSS!

OBS! OBS! Elg på Skottnesmyran!

Siste uka har et elgoksepar hatt tilhold like ved veien over Skottnesmyran! Flotte dyr, men ikke helt ufarlig siden ingen av oss vel har erfaring for å tenke “stor elgfare” akkurat der. For det meste har jeg observert dem bra skjult i krattet like i veien, på østsida i området ved “Frode Berg-huset”! I dag befant de seg hovedsaklig nede ved iskanten ved Storvatnet. Og det samtidig som isen var godt befolka av isfiskere. De beita i krattet mellom vatnet og fjøset til Peder Vatnbakk. Spor i snøen viste at de hadde beveget seg mye rundt i området de siste dagene.

Vær obs på faren dette kan innebære for bilfarende!

"Hold i torsken!"

Husk å stem på hold i torsken i kveld!

Du kan avgi din stemme allerede nu ved å send kodeord 1 til 26700.

Ras i Ballstadura!

Her fra et vinterras i området rundt “Knut Pettersen-bruket”! Mener det var 5 biler som ble tatt, – disse 4 + en varebil som sto parkert på bru inn til brygga, og som havna langt inne på bryggeloftet. Vinduene i samme brygga ble knust, men ingen av dem som sov innafor blei ramma. Med liten margin gikk det bra med folk ute også.

Det hele skjedde på sen kveld i et inferno av et snøvær. Raset stoppa med en lengde etter veien på drøye 200m, og var etappevis fullt av havarerte hjeller av både tømmer og jernbaneskinner. En skikkelig jobb for å få veien rydda! Ryddejobben tok ett par dager.

Klikk i bildet for større bilde!

Kosekveld på Fiskarheimen i kveld!

Kosekveld er en gammel tradisjon på Fiskarheimen som nu gjennoppstår.

Var vi de siste...?

Var vi de siste… til så mye? Eller har dere fra 1967 også opplevd ett eller flere punkter på det midterste avsnittet?

Vårt årskull (1966) var de siste til å begynne på Skottnes Skole… mens det fortsatt var 8 klasser der (de som gikk 8.klasse (framhaldsskolen?) sluttet sommeren 1974 som de siste) … mens det fortsatt var lørdagsskole (som det ble slutt med, når man tok juleferie i 1973). Vi gikk aldri på lørdag, men delte klasserom med 2.klasse (1965-folket), som gikk tirsdag, torsdag og lørdag (før jul 1973). Vi gikk mandag, onsdag og fredag. Etter nyttår gikk vi hver dag fra 9-12 og 2.klasse fra 12-15 (om jeg ikke husker helt feil).

Va' det'kje det eg skjønt'!

Førr knappe tre år si’a skreiv eg om han Daniel Myklebust her på Heia Ballstad! Det va’ ette’ et intervju han ga tell lokalavisen som 13-åring, og korr han imponert’ fleire ejnn meg med si målbevisthet! Eg tænkt at “her har vi en som knapt e bledd ongdom, men som ha’ heilt klart førr seg ka han vijl!” Han overbevist meg, og fleire tell, dejn gongen, og i dag kajn vi læs’ i Lofot-Tidende at han e godt i gang som 16-åring! Han ha’ kjøpt seg sijn første sjark, – førr egne "tong’skjærarpænga!

“Gratulerer Daniel, – og ajll løkke tell!”

Årsmøte i Ballstad uil tirsdag 3. mars kl 19.00

Det avholdes årsmøte i Ballstad ungdoms- og idrettslag tirsdag 3. mars kl 19.00 på ungdomshuset.

Her har alle medlemmer muligheten til å bli kjent med status og påvirke fremtiden til laget.

Vinterserie

Førstkommende helg e det vinterserie i Lofothallen! Kom å sjå god fotball.

Kampoppsett finn du her!

Mørke vinduer, stengt og tomt for vann!

Bassenget ved Ballstad Skole på Skottnes er fortsatt tomt/tørt og stengt, – og Ballstadelevene får ikke svømmeundervisning lengre! Det ble stengt p.g.a. dårlig teknisk forfatning, og behov for omfattende renovering. Kommunen skal ha utarbeidet plan og kostnadsoverslag for jobben, men ingenting er skjedd etter det! Vi vet at bassengstrukturen i kommunen diskuteres, og vi registrerer samtidig at renovering av bassenget ved Bøstad Skole er i gang.

Er dette en Barne- og Ungdomsskole “på kaikanten” verdig?

Heia Ballstad!

Følges av 779 medlemmer.

Heia Ballstad! ble stiftet på alllmøte 12.11.07 og skal være en forening som bidrar til å utvikle Ballstad til et enda bedre bo- og næringsområde.
Ballstad Live Webkamera
Prosjekter vi jobber med:
Turvei
Webkamera
Ungdomsaktiviteter
Trafikksikkerhet
Havna rundt
Søppelrydding
Øyaveien
Galleri Lofotveggen
Utbedre stien til Heia
Kabelferge/tunnell
Ballstad-skilt
www.ballstad.no

Andre lenker:
Ballstadværingen
Grasrotandelen
Ballstad fra lufta

Gamle bilder:
Wilse
Ballstadværingen

Vilkår Origo Mer om sonen

Origo Heia Ballstad! er en sone på Origo. Les mer