Nye bilder

Sesongkort

På morgendagens hjemmekamp mot Harstad B kan du få kjøpt sesongkort for sesongen 2015. Sesongkortet koster 350kr. Leverer du inn kortet ved siste hjemmekamp, så er du med i trekningen av to gavekort til 1000 kroner hos Joker Ballstad.

Programmet for årets Ballstaddaga er klart!

Da er endelig programmet for årets Ballstaddaga klart, og vi kan med glede dele det med dere.

Har du lyst til å bidra under årets Ballstaddaga, eller vet om noe som skjer som vi ikke har fått med oss: Ikke nøl med å ta kontakt. Dere finner oss også på facebook under gruppen “Ballstaddagan”.

"Salten veteranbåtlag" tok turen over Vestfjorden!

I ettermiddag ble to båter tilhørende “Salten Veteranbåtlag” slipsatt på “Patentslipen” på Ballstadlandet. “Laget” hadde tatt turen over Vestfjorden, fra sin base i Røssvik, for å få tatt nødvendig vårpuss. En ivrig gjeng pensjonister tok straks fatt på jobben. Først var det høytrykksspyling under vannlinja som sto for tur. De flotte båtene er “MK Bolga” og “MK Blomøy”. “Bolga” står fremst på slipvogna.

Artig at nettopp Ballstad ble valgt, – bare synd vi ikke kunne by på bedre vårvær :-))! Men, – det meldes full sol i morgen :-)! Lykke til :-)!

"Elgtrussel'n" e slætt ikkje over!!

I mårrest sto det hærre skjelte’ på Gjerstadås’n! Og et likens oppe på Buksnesbrekka. Nåkka eg tolka tell at nok en elg e påkjørt på strækninga Ballstad-Gravdal, – på kort ti’!

Kjør førsekti’ folkens, – særli’ i mørtna. Det e ingen lit’n sak å kollider’ med en elg, .- hværken førr elgen, bil’n ejller sjåfør’n. Og elg e det konstant i område’!

Sesongstart

Ballstad – Harstad B, Lørdag 25. april klokken 15:00!

Husk Ballstadkoppen!

Korr mange Ballstadværinga veit ka slags bygg vi ser her?

Som distrikts- og fesk’værsbeboera bør det vel intreser’ oss når sånt nåkka skjer i vårres nærområde’ :-)! Ejller :-)?

Ingen a oss ha før sett en kaifri "Reinsjyojdd"!

Men nu e vi der :-)! Kaia e revven og vækk, – og nu fyjlles det utover mot støtta utaførr der kaia va’. Det ska bli molo mot sørvæst’n, – og ny kai på nor’si’a(?), – antar eg. I såfajll et framskrett. “Nic.Haug AS” står førr telltake’, – mens han Frank Hansen med “Franks Maskin” e utøvanes entreprenør førr prosjækte’ :-))!.

Førrstørr bildan med et klekk i bildan.

Positivt fokus også på landindustrien!

Ukeavisa “Kyst og Fjord” hadde sist uke fokus på Ballstadbedriften Nic. Haug AS ved Helge Haug. Avisa er ei fagavis for hele kysten, med fokus på kystnæringer i videste forstand, – “både på sjø og på land” :-)! Over hele tre sider, inklusive forsida, blir firmaet presentert både i tekst og bilder, på en både positiv og interessant måte. Alltid artig når aktiviteter på stedet vårt høster omtale også utafor regionen,- og ditto artigere når den er av positiv art :-)!

Klikk i bildet for å lese bedre!

Stor begivenhet på Allmenningen påskeaften kl.15!!

I morgen, lørdag 4. april 2015, kl. 15.00, – på selveste Påskeaften, – finner ei sjelden begivenhet sted på Allmenningen på Ballstadøya! Da står skipsdåp på programmet! Ballstads, – ja hele Vestvågøys og Lofotens stolthet, – nybåten “MS Ballstadøy”, N-3-VV skal døpes!

Høytideligheta finner sted, som sagt, kl. 15(3), – og det er lovet åpen båt umiddelbart etterpå! Så her blir det mulig for alle interesserte å få tatt praktbåten i øyesyn :-))! Vi håper mange møter opp, – spre budskapet! Mye folk skaper festivitas og en minnerik hendelse! Dette er ingen dagligdags opplevelse for noen av oss :-))!

I år kan "Påskekirkekaffen" tas på Ballstad!

Tre etablissementer på Ballstad holder åpent fra og med Skjærtorsdag, til og med 1.Påskedag denne påska! Det gjelder “Himmel og Havn” i Hattvika, samt “Fiskarheimen restaurant” og “Sareptas Hus” nede på Ballstadlandet. Ved å holde åpent disse dager mellom kl.13 og 18, gir det mulighet for begge deler, – for dem som ønsker det :-))!

“Tradisjonen tro” våger jeg meg frampå med ei oppfordring knytta til påskehøytida :-)! Primært mynta på dem av oss som ikke “aktivt og bevisst” avskriver trua på at det finnes noe som er “større enn oss selv”, – og som ikke tar avstand fra kristendommen og “vår kristne kulturarv”. På dem som ser verdiene i vårt samfunn slik vi har utvikla det gjennom utallige generasjoner, – på et kristent grunnlag. Både gjennom lovgivning, – og gjennom måten vi har ordnet oss “både praktisk og sosialt”.

Heia Ballstad!

Følges av 784 medlemmer.

Heia Ballstad! ble stiftet på alllmøte 12.11.07 og skal være en forening som bidrar til å utvikle Ballstad til et enda bedre bo- og næringsområde.
Ballstad Live Webkamera
Prosjekter vi jobber med:
Turvei
Webkamera
Ungdomsaktiviteter
Trafikksikkerhet
Havna rundt
Søppelrydding
Øyaveien
Galleri Lofotveggen
Utbedre stien til Heia
Kabelferge/tunnell
Ballstad-skilt
www.ballstad.no

Andre lenker:
Ballstadværingen
Grasrotandelen
Ballstad fra lufta

Gamle bilder:
Wilse
Ballstadværingen

Vilkår Origo Mer om sonen

Origo Heia Ballstad! er en sone på Origo. Les mer