Nye bilder

Fornem tradisjon, - versjon 2015!

“MS Grace” av Rotterdam, med Bergen som “hjemmehavn”, er på sin årvisse visitt ved Ballstad Slipp, for ettersyn og servicearbeider! Fotografert ved Allmenningen her om dagen. Kanskje ei ikke så lita tillitserklæring for en lokal slipp med mekanisk verksted :-))!? Her er det ikke bare snakk om faglig, teknisk innsikt, men i minst like stor grad evne og vilje til å behandle “damen” som “seg hør og bør” :-))! Slik tålmodighet “betaler seg” gjerne :-))!

"Nuti'a" ijnnhejnta oss på Bajllsta'lajnne'!

“På tide”, – vijl kajnskje ænkelte sei :-)! “Ikkje uvejnta”, – sei nok ajnner igjæn, – sånn e det bære i de yjtterste utkajntan! De kjæm seint med :-)! Ikkje så galt at det ikkje e godt førr nåkka i ajlle fajll, – nu ha’ ajnner prøvd’ det ut førr oss, – og førhåpentli’vis plokka bort de vanskeli’aste feilan :-))! Seint ja, men godt :-)!

I ajlle fajll, – her ser dokk en majnn fra Relacom som i dag driv å klargjær førr fiberkabel i en stolpe i Bajllsta’ura. I rægne’! De ha’ drevv på de siste dagan, – på vægne a Lofotkraft Breijbajnn og Altibox, – vil eg tru.

Ballstaddagan

Det hadde dessverre lurt seg inn en feil i programmet for Ballstaddagan. Disco for barn avholdes torsdag, ikke fredag.

Sommeråpent

Mykje arbei' blei lagt i 10.-klass'n sijn avslujtningsfest!

A mange. Både a eleva og førejldra! Og ikkje bære i træninga tell ajlle opptrednan fra sen’. Kanskje vell så mykje i pyjnting, og i å skap’ ei mijnneværdi’ ramma rujndt arransjemange. I det heile tatt, – en ijnnsats som bære ujnnerstreka det unike fejllesskape’ som ha utvekla seg både i klass’n, i mejlla førejldran, i mejlla klass’n og førrejldran, – og mange a læreran, – i de 10 åran vi ha’ hatt tell rådi’het :-))! 10 år der vi ha fått opplev’ mykje ilag, – og som nu e bledd tell go’e mijnna.

Eg lægg med nån bilda i kommentar’n ujnner her sånn at dokker ajnner får se nåkka fra hejnnels’n, – om dokk vijl :-))!?

Ikkje gløm kampen! Ballstad - Mjølner B Lørdag 1400

BALLSTAD – Mjølner B

Lørdag 1400

Ballstaddagan - Oppdatert program

Da er programmet for Ballstaddagan oppdatert med enda flere spennende aktiviteter.

Det gjelder å holde seg på Ballstad i perioden, for dette blir ei flott uke. :)

Jammen smajll han ikkje tell med 17 grada,...

…strålanes sol, og blekkstijlla på sjølvaste St.Hansaft’n! Og det ette’ at han ha’ rægna litt utover heile førmiddagen, – men vorr oppe i behageli’e 12-13 grada. Han ha ju bære li’ på fra 5 tell max 10 det mæste a junien sålangt. Sola varma så godt at det strængt tatt ikkje va’ nødvejndi’ å tejnn bål :-))! Her e det han Torbjørn P. som e bålmester :-)!

Folk gikk majnn a huse’ i go’vere’, og det myjldra “ajlle plassa” rujndt om i værre’ :-)!. Tradisjon’ tru vart det Gjærmesøya og Slabosvika førr ujn’ertægnede med følge, – og i år vart vi vælsegna med sælskap a masse triveli’e folk, som kajnskje fikk starta en ny tradisjon :-))!? Det e en barnevænnli’ plass å vær’ på en sånn kvejll.

BALLSTAD - Mjølner B, Lørdag 14:00

Forventa å se alle på kamp lørdag klokken 1400.

Siste heimekamp før sommerferie.

Fantastiske resultater!

Jeg leser i Lofotposten om tiendeklassingene ved Ballstad skole som fikk utdelt sitt vitnemål nylig. Ifølge rektor var karakterene svært gode. Fem av elevene hadde til sammen 63 seksere.

Det er virkelig imponerende! Jeg gratulerer så masse!!! 👏👍😃

Heia Ballstad!

Følges av 786 medlemmer.

Heia Ballstad! ble stiftet på alllmøte 12.11.07 og skal være en forening som bidrar til å utvikle Ballstad til et enda bedre bo- og næringsområde.
Ballstad Live Webkamera
Prosjekter vi jobber med:
Turvei
Webkamera
Ungdomsaktiviteter
Trafikksikkerhet
Havna rundt
Søppelrydding
Øyaveien
Galleri Lofotveggen
Utbedre stien til Heia
Kabelferge/tunnell
Ballstad-skilt
www.ballstad.no

Andre lenker:
Ballstadværingen
Grasrotandelen
Ballstad fra lufta

Gamle bilder:
Wilse
Ballstadværingen

Vilkår Origo Mer om sonen

Origo Heia Ballstad! er en sone på Origo. Les mer