Nye bilder

Onsdagkveldens "Jenter-17" vant 5-2!

Et stort HURRA!! for BUIL’s Jenter-17, som i årets siste seriekamp vant hele 5-2 over Kabelvåg :-))! Kampen ble spilt i flomlys hjemme på en aldeles nydelig høstkveld. Sett med Ballstadøyne vant jentene våre vel fortjent etter en fin kamp. Kabelvåg ytte skikkelig motstand, så prestasjonen var god!

Med dette ser det ut til at Ballstadjentene, som til-og-med alle “bare” er 14 og 15 år, berger 2.plassen i årets serie for 17-åringer :-)! Gratulerer, – og nok et stort Hurra!!

Gode fotballgutter fra Ballstad

Flott innsats.

Min "dannelsesreise" til østre Vågan,....

….Hadsel innland og Lødingen Vestbygd, i strålende høstvær nå i uke 39 :-) ! Til stormen kom! Helt og holdent alene, – altså med fokus på personlig “dannelse” :-) ! Motivert ut fra et egosentrisk definert behov, et uimotståelig vakkert høstvær, en liten Adria bobil og, ikke minst, praktisk mulighet til det :-) !

Det var faktisk eksotisk å overnatte “stenke mott åleina” i bekmørtna på ei steinfyllinging i Laukvik :-) ! På det avvikla fergeleiet ved Brettesnes sør på Store-Molla, og som ensom camper på en nesten sesongstengt campingplass i Offersøy! I den samme bekmørtna alle steder :-) !

Endelig et svar med faglig autoritet!

Det er gang på gang blitt stilt spørsmål rundt undertegnedes “tilsynelatende hang til” å være aktiv, bl.a. her på sonen, på tidspunkter der de fleste sover. Som eksempelvis nu :-)! Ikke minst har Terje berørt temaet ved et par anledninger :-). Personlig har jeg “slitt med” fenomenet hele livet, – både i yrke og fritid, uten noen dypere fordypning i, eller kunnskap om, “symptomet”. Her om dagen kunne imidlertid NRK-Radio berette at “væremåten” både var behørig studert, – og konkludert:

Sitat(etter husken): “Personer med avvikende døgnrytme, sent i seng og sent opp, er besjelet med et i overkant høyt selvbilde, – og ei manipulerende fremferd!” Alt visstnok sett i forhold til dere andre med normal døgnrytme :-)! Relativt sett altså, – det får bli min trøst :-)!

Hvor lokalkjent er du i Ballstad-området?

Ser du hvor dette er?

Ballstad UIL Nyheter

God morgen Ballstadværinga!

Sku bere gje dokk et hint før dokk som et interessert i BUIL og ka som skjer rundt klubben.

Eg føl' ingen trang tell å smak *sushi* ;-)!

Og då lura eg på ka det førtæll om meg :-)? Ut over de æksakte data’n mine som gjeld’ bære meg, – sæl’følgeli’ :-)! Korr vijl de som analyser’ sånt plasser’ meg? Som mejnnesketype, – i ajlder, – ejller førr dejn del, som potænsiæll kunde i en ejller ajnna bransje :-)?

Nu utelokka eg ikkje at det kajn kom tell å skje en gong ijnn i framti’a, at nån får overtælt meg tel en smak’, – førr fresta meg tell det, det kajn de ikkje! Eg kjejnn næmli’ ingen behov i ei sånn rætning! Men det e ju hejller ikkje nåkka prinsippsak førr meg, – eg har bære ikkje løst :-)!

Gratulerer med næringsprisen Sverre!!

“Ballstadglujnt’n” Sverre Christoffersen, mottok i dag Vestvågøy Kommunes næringspris for 2014! Gratulerer med en høyst fortjent utmerkelse Sverre!

Som Ballstadværinger er vi mange som tillater oss å føle på en smule stolthet i dag :-))!

Globalsøndag ved Speiderhuset på Ballstad

Søndag 21. september fra kl. 12 arrangerer Ballstadspeiderne Globalsøndag for å samle inn penger til barn og unge i Tanzania. Det blir turmarsj inn til Kyllingdalen (oppstart mellom kl. 12 og 13), kanopadling, speiderkarusell, muligheter for grilling av medbrakt grillmat m.m. Vi selger vafler, kaffe og saft. Ta med kontanter!

I Tanzania er det et problem at mange barn vokser opp uten foreldre. På grunn av fattigdom dør mange foreldre av sykdommer som tuberkulose, malaria eller HIV/AIDS. Foreldreløse barn går ofte glipp av den grunnleggende omsorgen og skolegangen som unge mennesker trenger. Dette vil vi gjøre noe med. Speiderne samler derfor inn penger for å hjelpe barn og unge i Tanzania til en bedre fremtid.

Fiskerifagskolens "Skårungen" leverte krabbe!

Skolefartøyet “Skårungen”, tilhørende Fiskerifagskolen på Gravdal, leverte i dag lokalt fisket krabbe ved Krügerbruket her på Ballstadlandet. Undertegnede er ikke kyndig i denne bransjen :-), men det så i alle fall ut til å være fin krabbe av jevn størrelse. Ikke en dagligdags hendelse i fiskeværret Ballstad dette, – enda :-)! Spennende å følge utviklinga fremover.

Klikk i bildene for større bilder!

Heia Ballstad!

Følges av 778 medlemmer.

Heia Ballstad! ble stiftet på alllmøte 12.11.07 og skal være en forening som bidrar til å utvikle Ballstad til et enda bedre bo- og næringsområde.
Ballstad Live Webkamera
Prosjekter vi jobber med:
Turvei
Webkamera
Ungdomsaktiviteter
Trafikksikkerhet
Havna rundt
Søppelrydding
Øyaveien
Galleri Lofotveggen
Utbedre stien til Heia
Kabelferge/tunnell
Ballstad-skilt
www.ballstad.no

Andre lenker:
Ballstadværingen
Grasrotandelen
Ballstad fra lufta

Gamle bilder:
Wilse
Ballstadværingen

Vilkår Origo Mer om sonen

Origo Heia Ballstad! er en sone på Origo. Les mer