Nye bilder

Tell de a oss som ha lurt på ka som skjer.

Dejnne ekvipasjen ha operert mejlla Gravdal og Skottnes ei drøy vekka nu. Sjøll så ha eg lurt på ka det e som skjer. I dag stoppa eg like godt medt på Skottnesmyran og rætt og slætt sport’ en a de som jobb på riggen :-))! Han kujn førtæll at det e kartlægging a grujnnforhojllan på strækninga der gang- og sykkelveien ska anlægges! De jobba førr kommun’. Det e vel positivt folkens :-), – kanskje e nåkka på gang :-))!? E det nån som kjenn nærmar tell fræmdreftsplanan?

Hvor og hvordan skal dette ende? (Spennende!)

Fra Sørsida

Fra Nordsida

"Vikingelaget" kurser i skinnsøm på "Sareptas Hus"!

“Lofoten Vikingelag”, tilknytta “Loft’r” på Borg, arrangerer denne weekenden kurs i skinnsøm på “Sareptas Hus” her på Ballstad. Laget har henta inn spisskompetanse på “anseelig nivå”! Ingen ringere enn opprinnelig Bornholmsboer, og nylig Gravdalsværing over flere år, Nille Glæsel, stiller som meget kompetent instruktør! Undertegnede ble vitne til et folksomt, hektiskt og kreativt miljø, – i intens konsentrasjon :-))! Flere var samla rundt et herlig kaotisk langbord, mens andre hadde tatt sysakene inn i Sareptas sofakrok :-))! Umiskjennelig lærlukt hang i lokalet. Det hele fortona seg som et spennende og “trivelig foretak” :-))!

Se i kommentaren under her for flere bilder fra Pinseaftens aktiviteter!

Heimplass'n vårres sett fra hamna ve' fjæra sjy!

Mandag kvejll tok eg meg en rujndtur i hamna i “Pioner’n”, – på fjæra sjy. Det va’ klenke stijlla, kajldt og utrulig idyjllisk med sola i nordvest :-)! Eg ha’ længe tenkt å få tatt nån bilda a heimplass’n fra sånne posisjona som det låg tell rætte førr dejn hærr kvejll’n. Det blei en heil masse bilda a tur’n, og eg har løst tell å vis nån her, – bære som en påmijnnelse om kors’n Ballstad også kajn se ut førr besøkanes :-))! Bildan lægg eg i kommentar’n ujnner her a plasshænsyn. Eg tar med et skjønsomt utvalg fra rujndt omkreng, – også nån fra utsi’a a moloen :-).

Sjark til bunns i marinaen i Kræmmervika!

Eldre sjark gikk til bunns i fortøyning i Kræmmervika Marina i kveld! Undertegnede vet ikke når dette skjedde, men det ble oppdaget fra oss nærmere midnatt. Vi har gjort forsøk på å komme i kontakt med plasseier.

Så kom 17.mai 2015!

Med lufti’e go’versskya som bada i sol og gjor’ flaggan næst’n transparang! Her vejnta flaggborga på togstart’n i skoleport’n :-)! En nydeli’ dag med bra temperatur. Sjeld’n ha Ballstad stijlla med et længer tog ejnn i år, – folk “gikk nærmast majn a huse’” :-)! Og medt i toget, et “Ballstad Blås” som fræmsto som “nyutsprogne russ”, – i toppform ajltså :-))!

Se et lite billedpotpori fra dagens hejndelsa i kommentar’n ujnner her!

Ballstadnatta til 17.mai 2015!

Det så jammen lovende ut i natt :-))! Når du leser dette sitter du antagelig med svaret, – ble det slik? Hipp, hipp hurra for Grunnloven, Norge, naboan, våren, været, – og for alle som er innom her og leser :-))!

Gratulerer med dagen, – og ha en strålende dag!

"Ballstad's Børje Sørensen bli' lajndslagstrænar!"

I følge Lofotposten er “vår egen” Børje Sørensen ansatt som landslagstrener for “J-15 Landslaget”! Det skulle vel borge for den kompetansen ledelsen i norsk fotball ser i Ballstadværingen. I løpet av høsten er det planlagt to landskamper for laget. Vi får håpe ikke Børje er helt tapt for miljøet her på Ballstad, – eller for regionen vi tilhører :-)!?

Hurra og Gratulerer for og til Børje! Lykke til i nyjobben!

Ballstad sang?

Hei godtfolk!
E det nån som har peiling om det finnes en sang om Ballstad?

17de Mai middag på Fiskarheimen

Søndagsmiddag og 17de Mai på samme dag! Vi serverer blant annet kokt laks med agurksalat og sandefjordsmør Bordbestilling på telefon 97968860. Vanligvis har vi Søndagsmiddag fra 13-18, men siden det er en spesiell dag kan dere gjerne bestille bord også senere enn til1800.

Heia Ballstad!

Følges av 786 medlemmer.

Heia Ballstad! ble stiftet på alllmøte 12.11.07 og skal være en forening som bidrar til å utvikle Ballstad til et enda bedre bo- og næringsområde.
Ballstad Live Webkamera
Prosjekter vi jobber med:
Turvei
Webkamera
Ungdomsaktiviteter
Trafikksikkerhet
Havna rundt
Søppelrydding
Øyaveien
Galleri Lofotveggen
Utbedre stien til Heia
Kabelferge/tunnell
Ballstad-skilt
www.ballstad.no

Andre lenker:
Ballstadværingen
Grasrotandelen
Ballstad fra lufta

Gamle bilder:
Wilse
Ballstadværingen

Vilkår Origo Mer om sonen

Origo Heia Ballstad! er en sone på Origo. Les mer