Heia Ballstad!

Følges av 793 medlemmer.

Heia Ballstad! ble stiftet på alllmøte 12.11.07 og skal være en forening som bidrar til å utvikle Ballstad til et enda bedre bo- og næringsområde.
Ballstad Live Webkamera
Prosjekter vi jobber med:
Turvei
Webkamera
Ungdomsaktiviteter
Trafikksikkerhet
Havna rundt
Søppelrydding
Øyaveien
Galleri Lofotveggen
Utbedre stien til Heia
Kabelferge/tunnell
Ballstad-skilt
www.ballstad.no

Andre lenker:
Ballstadværingen
Grasrotandelen
Ballstad fra lufta

Gamle bilder:
Wilse
Ballstadværingen

Vilkår Origo Mer om sonen

Origo Heia Ballstad! er en sone på Origo. Les mer

Ved midnatt er "Heia Ballstad" her slutt, men ikke glem.....!

…det “Andre Ballstad-Treffet” på “Himmel og Havn” i Hattvika nå på førstkommende torsdag 3. nov. kl.11.00! Treffet som er beregnet på Ballstads “seniorer og eldre”, – så nær sagt, i alle aldre :-)), – er beregnet å vare fra 11.00 til 13.00.

Lokale ungdommer vil stå for underholdninga denne gang, – kanskje både før, under og etter kaffe og kaker :-)! Og innimellom går praten friskt :-)! Se plakaten til venstre her. Klikk gjerne i den for å lese bedre. Den henger forresten også på “plakatveggen” inne på Joker!

Ett par timer trivelig samvær på “Himmel og Havn” finner vi plass til en vanlig torsdag, så vidt inne i november :-)! Vi er velkomne :-))!

Vist 243 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

4.spasertur i regi av “Ballstad-treffet” gikk av stabelen i formiddag :-)!

Etter det obligatoriske oppmøtet ved Ballstad Skole på Skottnes kl.11.00, ble turen bestemt å gå til Hestneset ved Offersøypollen. Etter en kjapp biltur tok vi fatt på en frisk tur med Inger Jensen som “kjentmann”. Rene idyllen flere steder tross en overskya og litt kjølig høstdag :-)!

Her er alle damene jeg hadde gleden av å gå sammen med :-), 9 i tallet :-)! Altså var vi 10 denne mandagen. Trivelig var det, – og det er god plass til flere av oss gutta :-)! Ny mulighet neste mandag kl.11.00!

Klikk i bildene for å få hele synlig!