Heia Ballstad!

Følges av 793 medlemmer.

Heia Ballstad! ble stiftet på alllmøte 12.11.07 og skal være en forening som bidrar til å utvikle Ballstad til et enda bedre bo- og næringsområde.
Ballstad Live Webkamera
Prosjekter vi jobber med:
Turvei
Webkamera
Ungdomsaktiviteter
Trafikksikkerhet
Havna rundt
Søppelrydding
Øyaveien
Galleri Lofotveggen
Utbedre stien til Heia
Kabelferge/tunnell
Ballstad-skilt
www.ballstad.no

Andre lenker:
Ballstadværingen
Grasrotandelen
Ballstad fra lufta

Gamle bilder:
Wilse
Ballstadværingen

Vilkår Origo Mer om sonen

Origo Heia Ballstad! er en sone på Origo. Les mer

"Ei tid for alt"! Nu kom tida for å se seg tilbake :-)!

Om man våger da :-)? En etterlater seg forskjellig der en “farer frem”. Ikke alt vedkjenner man seg med glede, – men det hender det dukker opp “en idyll” i speilet :-))! Det som har vært her inne er til helga blitt historie, – og “speiler” tida som var.

Som normalt er, kommer uønskede hendelser alltid brått på :-). Selv forventede hendelser. Og vi som aktører i livet får avfinne oss med det, – se fremover og stake ut ny kurs :-)!

Etter tett på 9 år på “Origo” og “Heia Ballstad”, er det lagt igjen “nån spor i cyberspace” :-), – så dagene frem til nedstenging av “plattformen” prioriteres til “trådsamling” :-)! Det er etter hvert blitt anselige kvanta tekst og bilder, så her er neppe mer enn “tida av veien” til jobben :-)!

Derfor allerede nu, – “tusen takk for følge’, – og førr ros og ris, – det ha’ vorr arti’ og lærerikt!” “Ikkje ajlt eg ette’lat meg her, mein’ eg det samme om i dag som då eg skreiv det. Meiningsbrytninga på Heia Ballstad og ajnner Origosona ha’ i enkelte tellfejlla fått meg tell å førajnner meining :-)! Det kajlles vesst førr utvekling, – og bli’ sett på som positivt :-))!”

En stopp ved et veiskille som nu til helga, gir mulighet til både å se seg selv i speilet, – og å se seg tilbake. Ei nyttig mulighet :-)! Lykke til videre til “enhver i sær”!

Vist 176 ganger. Følges av 5 personer.

Kommentarer

Jeg takker også for følge her på Origo’s “Heia Ballstad!”, og håper på fortsatt følge på facebooks “Heia Ballstad!”-gruppe. Det blir ikke på samme måte som her på Origo, men likevel en mulighet til å holde en viss kontakt vedr. Ballstad-samfunnet. Spesiell takk til dere som har bidratt mest her på siden, det har vært et interessant følge 🤗

Takker spesielt til Trond som ha holdt “liv” i Heia Ballstad de siste åran :-) Han ha hvor utrulig aktiv å ha klart å “fange” mykje av det som ha skjedd i lokalsamfunnet :-) Når nu denne epoken e over ,så håpa eg at han “tar til fornuft” og logger inn på Fb.sia til Heia Ballstad :-)