Heia Ballstad!

Følges av 793 medlemmer.

Heia Ballstad! ble stiftet på alllmøte 12.11.07 og skal være en forening som bidrar til å utvikle Ballstad til et enda bedre bo- og næringsområde.
Ballstad Live Webkamera
Prosjekter vi jobber med:
Turvei
Webkamera
Ungdomsaktiviteter
Trafikksikkerhet
Havna rundt
Søppelrydding
Øyaveien
Galleri Lofotveggen
Utbedre stien til Heia
Kabelferge/tunnell
Ballstad-skilt
www.ballstad.no

Andre lenker:
Ballstadværingen
Grasrotandelen
Ballstad fra lufta

Gamle bilder:
Wilse
Ballstadværingen

Vilkår Origo Mer om sonen

Origo Heia Ballstad! er en sone på Origo. Les mer

15-16 Ballstadværinger inviteres til busstur nå søndag 23.!

Det kommer kanskje brått på, men “Heia Ballstad” går snart i svart her på “Origoplattformen”, værmeldinga for helga er lovende, – og vi er godt i gang med høsten og den risikoen som ligger i det. Og jeg har bil tilgjengelig :-)!

Vi som lever under disse betingelsene er vel vante med “å snu oss raskt”, så jeg tenkte å benytte høve til et forsøk på å få noen med :-)! Det stilles nesten ingen betingelser :-), – bare at du synes det høres litt artig ut, – og at du har lyst til å bli med :-)! Der er heller ingen aldersgrense, verken opp eller ned, – og ingen begrensninger knytta til “stilling og stand”, – eller i hvor stor grad du kjenner undertegnede eller ikke :-)! Har bare erfart at det er artig, trivelig og sosialt positivt også å oppleve noe sammen med andre enn bare de nærmeste. Da gjerne på en busstur :-)!

Det hele tas på sparket, men ser for meg en tur østover, rundt Austvågøya. Gjerne med avstikkere, – at deler av turen blir til etter ønsker underveis. Det blir da foruten etter E10, om Laukvik, Delp, Grunførfjord, Strønstad og Fiskebøl, – før retur. Med stopp etter behov, – jeg har dagen til rådighet :-)!

Turen koster deg ingenting, – jeg inviterer p.g.a. et ønske om å prøve bussen med folk i på en “litt lengre tur” :-))! Det må nok spises noe underveis, så ett par spisestopp er vel realistisk å beregne :-)! Her må den enkelte ta det økonomiske ansvar for seg, og eventuelt, sine :-))! Noen av oss tar nok med litt kaffe på termos til underveisbruk :-)! Tenker å starte fra Ballstadlandet søndag kl.11.00, og plukker opp langs veian i værre’ :-)!

Skal jeg vite om det kan bli noe av ideen :-), må jeg ha påmelding! Gjør det gjerne her slik at andre ser at du blir med. Kanskje det kan rekruttere flere :-)!? Om du ikke ønsker det, ring eller send sms til meg på 908 64 614. (Skulle vi bli for mange, får vi til ny tur senere!) Meld deg på senest kl.18.00 i morgen, lørdag, slik at det blir tid til forberedelser :-))!

“Eg håpa vi får det tell :-))!”

Vist 440 ganger. Følges av 6 personer.

Kommentarer

Det blir sikker mange med – en flott ide og en flott reiserute. God tur..:-)

Takk for det Elisabeth, men ingenting er sikkert i kjølvannet av brå påfunn :-))! Håper folk river seg løs og blir med :-)!

Utrolig flott tilbud, Trond! Melder meg på med en gang! Håper du ennå har ledig(e) sete r.

Anbefaler på det varmeste tur med Trond i hans nye doning!
Jeg var med på første testtur med totalt 10 personer ombord forrige lørdag. Kjempekoselig og besøk på nye steder som jeg aldri har vært tidligere selv om de ikke er så altfor langt unna. Så hiv dokk rundt folkens og benytt en unik mulighet til å oppleve nokka nytt og koselig!

Artig og spennende rute, positivt initiativ, blir sikkert en flott tur 👍😃

Takk for positiv respons på tiltaket folkens :-) , men det har gleda betydelig mer om noen hadde lyst til, og tok sjansen på å bli med på turen :-) :-) ! Sålangt har en(1) kompromisløst sagt at “dette blir jeg med på” :-) , mens en fra sist helgs tur gjerne blir med i morgen om det er plass :-) ! Og det ser det jo ut til å bli :-) .

Med 16 – 17 personer i en liten buss, kan det bli riktig så trivelig, – selv om man i utgangspunktet ikke kjente alle så godt :-) . Folk på tur er sjelden sur :-) !

Få med deg noen venner og meld deg på :-) , – jeg lover å kjøre forsvarlig :-) ! Jeg må ha påmldinger før 18.00 i ettermiddag for å få gitt tilbakemelding på om det blir tur eller ikke. Det fine turværet vi er velsigna med akkuret nå, kan vi neppe stole på så lenge :-) !

Ble det tur…….???

Det blir dessverre ingen tur denne gang. Dette var nok feil fora for å treffe de det kunne ha passet for. I tillegg ble det jo kort tid til å bestemme se seg på. Var jo litt spent, men resultatet er ikke helt uventa. Tror ikke reisemålet alene er årsaken til mangelen på interesse, Elisabeth :-) :-) !

Vi får glede oss over det fine høstværet og finner nok på noe annet for egen del :-) . Beklager for de to som var tidlig ute og meldte sin interesse. Vi finner sikkert nye muligheter :-) , men dette blir nok siste forsøk på noe slikt her på sonen, – om ei uke er det slutt for Heia Ballstad på Origo.

God helg til de mange som har lest tilbudet, og gitt positiv tilbakemelding :-) .

En plakat på Joker’n i god tid i forveien kan sikkert bidra til at tilbudet sprer seg til mange andre (som ikke sitter ved PC’ene)

Det er nettopp problemet Terje :-) ! “I god tid i forveien” ville vært det beste, men tjenlig vær til en trivelig slik tur er nesten umulig å gamble på seinhøstes :-) . Det vil som regel måtte være å slå til når været er der :-) !

Så mye flott vær som vi har hatt i høst, er en sjelden hendelse, – og erfaringsmessig vanskelig å forutsi. Vi får nok nye muligheter. Til akkurat et slikt formål er ikke Origo og Heia Ballstads undergang noen katastrofe :-) .