Heia Ballstad!

Følges av 793 medlemmer.

Heia Ballstad! ble stiftet på alllmøte 12.11.07 og skal være en forening som bidrar til å utvikle Ballstad til et enda bedre bo- og næringsområde.
Ballstad Live Webkamera
Prosjekter vi jobber med:
Turvei
Webkamera
Ungdomsaktiviteter
Trafikksikkerhet
Havna rundt
Søppelrydding
Øyaveien
Galleri Lofotveggen
Utbedre stien til Heia
Kabelferge/tunnell
Ballstad-skilt
www.ballstad.no

Andre lenker:
Ballstadværingen
Grasrotandelen
Ballstad fra lufta

Gamle bilder:
Wilse
Ballstadværingen

Vilkår Origo Mer om sonen

Origo Heia Ballstad! er en sone på Origo. Les mer

Grasrotandelen - hva er det????

Kanskje ikke alle vet hva Grasrotandelen er!?

Her kommer forklaringen:
Grasrotandelen er en ny ordning fra Norsk Tipping som gjør at du som spiller selv kan bestemme hvor litt av overskuddet skal gå. Forutsetningen er at laget eller foreningen du ønsker å støtte er registrert i Frivillighetsregisteret og godkjent som grasrotmottaker. Når du først har registrert et lag/forening som du vil støtte, står du fritt til å bytte mottaker så ofte du vil, men du støtter bare ett lag/forening om gangen.

Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto, gir Norsk Tipping fem kroner, som går direkte til den mottakeren du selv har knyttet til deg.

Når du skal levere spill fra og med mars 2009, vil du bli gjort oppmerksom på at Grasrotandelen finnes. Denne informasjonen vil møte deg uansett om du spiller hos en kommisjonær, via norsk-tipping.no, på en spillterminal eller på mobilen.

Det blir satt av penger til grasrotmottakeren din for hvert eneste spill du leverer. Selv om ordningen starter i mars, vil den ha tilbakevirkende kraft fra 1. januar av. Det betyr at når du velger en mottaker du vil støtte, så vil den foreningen eller klubben motta Grasrotandelen av det du har spilt for så langt i 2009.

Ballstad KFUK-KFUM-speidere er registrert i Frivillighetsregisteret og godkjent som grasrotmottaker. Organisasjonsnummeret vårt er 992 293 381.
Dersom noen av “Heia Ballstad-brukerne” – eller andre – ønsker å støtte speiderne på Ballstad, er det KJEMPEFLOTT!!!!

Vist 1561 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Flott orientering, Tone. Kanskje kunne redaktørene av denne nettsiden gjøre plass på venstre marg til opplisting av registrerte organisasjoner fra Ballstad som er i Frivillighetsregisteret? Enda bedre ville da være om en ved klikking så kom Tones orientering opp og med direkte lenker for de godkjente organisasjonene og til nettregistreringen.

Org.nr. og strekkode til Ballstad KFUK-KFUM finner du her
Samme info om BUIL finner du her

Takk Ståle! Jeg er ikke så flink å legge lenker til ting, så det er flott at du hjelper til…..!
Bjarne, jeg har nettopp sjekket i Frivillighetsregisteret i Brønnøysundregistrene (brreg.no). Ifølge det registeret er bare 2 organisasjoner fra Ballstad registrert, nemlig Ballstad KFUK-KFUM-speidere og BUIL. Registreringene der skjer fortløpende, så det kan nok komme fler til etterhvert!

Vi har en tredje; Foreningen gamle Nonstind som har til formål å eie og bevare fartøyet “Gamle Nonstind” LM 3110 som et fullt utrustet linefartøy. Strekkode og org.nr. finner du her